Αυτόματο πότισμα

Ποτίστε τα φυτά σας σωστά, ακόμα και όταν λείπετε από το σπίτι. Το έμπειρο προσωπικό μας αναλαμβάνει την τοποθέτηση του αυτόματου συστήματος, στον κήπο ή στην βεράντα σας, χρησιμοποιώντας υψηλών προδιαγραφών υλικά από αναγνωρισμένες εταιρίες. Με το αυτόματο πότιμα επιτυγχάνεται:

  • Οικονομία στο νερό. Χρησιμοποιούμε ακριβώς την ποσότητα του νερού που απαιτείται για τα φυτά μας, χωρίς να το σπαταλάμε.
  • Οικονομία στο χρόνο. Στη θέση του χρόνου που θα αφιερώναμε στο πότισμα, μπορούμε να ασχοληθούμε με άλλες εργασίες στον κήπο ή το μπαλκόνι μας ή απλώς να απολαύσουμε ποιοτικό χρόνο.
  • Τα φυτά αναπτύσσονται καλύτερα όταν υπάρχει πρόγραμμα στο πότισμά τους. Κάντε έγκαιρα την εγκατάσταση του αυτόματου ποτίσματος και υπολογίστε ότι την πρώτη εδβομάδα λειτουργίας του αυτόματου ποτίσματος πιθανόν να χρειαστούν ρυθμίσεις στα ποτιστικά, ώστε να επιτευχθεί ακριβώς η κατάλληλη ποσότητα νερού σε κάθε φυτό.

Κάντε έγκαιρα την εγκατάσταση του αυτόματου ποτίσματος και υπολογίστε ότι την πρώτη εδβομάδα λειτουργίας του αυτόματου ποτίσματος πιθανόν να χρειαστούν ρυθμίσεις στα ποτιστικά, ώστε να επιτευχθεί ακριβώς η κατάλληλη ποσότητα νερού σε κάθε φυτό.